Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Látogató számláló

2
0
6
1
2
0
8

Hírek

2015.07.27 9:18
Mért a homokszórás és miét tőlünk ?

Miért a szemcseszórás ( homokszórás ) és miért éppen tőlünk ?

A szemcseszórás egy erősen terjedő technológia, mellyel tisztítási, koptatási, felület kezelés, átalakítási munkálatok végezhetők.

A szemcseszórás mint olyan, bármilyen anyagról van szó, akár mint a megmunkálandó, akár mint a megmunkáló anyagról beszélünk, alapvetően egy egyszerű technológia. Éles ( vagy tompa ) felületű kemény ( vagy puhább ) anyagú szemcséket „lövünk” nagy sebességgel a felületre, mely által a szemcse a felületi struktúrát átalakítja. Koptatja vagy éppen elsimítja.

A szemcseszórás technolóiájáról már korábban is írtunk.


Miért terjed nagy erővel a szemcseszórás ( homokszórás ) ?

Nagyon olcsón, egyszerűen beszerezhető berendezések, nagy választék a szóró ( abrazív ) anyagok terén, sokoldalú felhasználhatóság. Nem utolsó sorban sok helyen nehéz más technológiával kiváltani. Bár energia felhasználása aránylag magas, hisz elektromos vagy más energiából állítunk elő sűrített levegőt, majd azzal felgyorsítva a szemcséket átadjuk az energiát a becsapódáshoz. Mindezt igen nagy veszteséggel. Mégis sok helyen a technológia megkerülhetetlen, és kihagyhatatlan.

Míg egy átlagos megmunkáló gépet ( eszterga, maró ) akár milliós nagyságrendben lehet beszerezni, egy homokszóró rendszert néhány százezer Ft-ból össze lehet állítani, és a termelésbe szinte azonnal be lehet vonni.

Miben tudunk Mi ebben segíteni ?

1. Tanácsot adunk.
Tapasztalatainkat átadva, nem kell a nulláról indulniuk az ügyfeleknek, sok visszajelzést kapunk, ezeket megosztjuk ügyfeleinkkel. Nem titkolódzunk, nincs miért.
2. Teljes technológiát kínálunk.
Termékeink között a kisebb és nagyobb szemcseszóró szekrényeket, kültéri homokszóró berendezéseket, védő felszereléseket, kompresszorokat, levegő rendszer alkatrészeket, és tartozékokat is kínálunk.
3. Rugalmasak vagyunk.
Mivel tudjuk, mindenkinek más és más az igénye, rugalmasan tudunk segíteni a választásban, úgy a szerszámokat, felszereléseket tekintve, mint a szükséges szóró anyagokat kiválasztva. Próba mennyiségeket tudunk adni ( igaz nem minden anyagból ), referenciákat tudunk felmutatni. Szükség esetén igyekszünk segíteni különleges felszerelések és szóró anyagok beszerzésében.
4. Kicsik vagyunk.
Nem tartjuk hátránynak a méretünket, ez inkább előny. Kis cég méretünkből adódóan gyorsan és hatékonyan tudunk váltani, a rugalmasságunk is ebből adódik. Nem magas lóról beszélünk ügyfeleinkkel, átérezzük problémájukat, igényeiket, tudjuk milyen cipőben járnak, mi is végig jártuk ezt az utat és még emlékszünk rá "honnan jöttünk".

Amennyiben a fenti kérdésben rendelkezésükre tudunk állni, kérem keressenek meg, és a lehető legjobb összeállítást kínáljuk az elvégzendő munkához.

Tisztelettel
Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webshop

;