Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Látogató számláló

2
0
6
9
0
8
1

Hírek

2022.01.26 13:23
Dióhéj-maghéj

Tiszteltpartnereink,vásárlóink!

Immár két éve forgalazunk maghéj szóróanyagot dióhéj helyett, a tapasztalatok folyamatosan gyarapodnak, és ezeket igyekszünk is átadni a vevőinknek, mert ugye sokkal olcsóbb és egyszerűbb meghallgatni mást, mint magunk, a saját kárunkon kitalálni, egy amúgy meglévő tchnológiát.

Az alábbiakban néhány olyan tudnivalót igyekszem összefoglalni, amivel némi segítséget adhatok a kezdőknek, akik e dióhéj vagy maghéj szórásos technológia bevezetésén gondolkodnak.

1. Miért kell?
Minden közvetlen befecskendezéses motor fő baja, hogy az EGR által visszavezetett kipufogó gázból a korom főleg a szívócsőben, és a szívócsonkban rakodik le, mivel ezeken a helyeken nincs üzemanyag áramlás, ami mosná a felületeket. Igazából nincs kivétel a márkák között, mindegyiknek kell, igaz egyiknek jobban, a másiknak talán evésbé.

2. Mive szórjunk?
Egy régebbi cikkemben összefoglaltam honnan, és miért alakult ki a dióhéj szórás technológiája, de a dióhéj termelés nagyban csökkent, illetve pl a szépségipar is nagy felvevő, ezért a piac beszűkült. Ennek ellensúlyozására találtuk meg az általunk ajánlott maghéjat, mely hatásában, fizikai, és képmiai tulajdonságaiban szinte a dióhéjjal azonos.

3. Biztosan jó a maghéj?
Határozottan állíthatjuk, hogy igen. Az elmúlt bő két év alatt elértük a havi 500+ kg forgalmazást, és a több új partner mellett a régi vevőink is folymatos megrendelőink. Az új ügyfelek jó részét is ők hozzák.

4. Milyen géppel dolgozzunk?
Sajnos sok, a magéj szórást kezdő kolléga fut bele néhány hibába. Hogy ezt elkerüljék, szívesen adunk tájékoztatást a lehetőségekről, és akár komplett, az összeállítás után azonnal hadra, munkára fogható rendszert is összeállítunk, ahogy eddig is több esetben történt.

5. Megtérülés.
A beruházás gyorsan megtérülő, hiszen jelenleg a maghéj szórásos szívócső/szívócsonk tisztítás átlag 80-120.000 Ft körül érhető el mint szolgáltatás. A munkára nagy, és jelenleg egyre nagyobb piaci igény mutatkozik, a kifutás pedig még legalább 8-10 év. Lehet hosszú távra tervezni. A beruházás kb 170-200.000 Ft, a felhasznált maghéj sem drága, de a hozzáadott érték (szaktudás, esetleges tömítések, garancia, munkaidő, stb) növelik meg ar árat igazán.
Mind e mellett jó pénz, akár fő, akár kiegészítő tevékenységnek, és ha nem is kiugró, de a szakmában elvárt tisztességes jövedelmet lehet előállítani vele.

Tisztelt régi és reménybeli új ügyfeleink!

Amennyiben ezt a technológiát szeretnék bevezetni, vagy ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésük felmerül, kérem elérhetőségeinken keressenek minket, és minden elérhető tudást, befolyó tapasztalatot megosztunk önökkel, hogy ne saját káron tanulják ki azt amit már valaki kitalált.

 

Tisztelettel

Bálint Balázs

www.műhelynet.hu

;