Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2021. November
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
 
 
 
 
 

Látogató számláló

1
7
8
6
4
0
6

Így jut el a szerszámboltunkba

Üzletünk címe :

Budapest 1174 táncsics utca 61-65.

Itt a Rácz mobil SAAB/NISSAN szerviz iroda épületének az aljában ( a szuterénben ) vagyunk.

Parkolás lehetőleg a kerítésen kívül kialakított parkoló helyeken történjen, rakodáshoz le lehet állni közvetlenül a bolt bejárat elé.

A lejáratnál lévő X-el áthúzott helyet kérjük tiszteletben tartani mint elzárt területet, mert a szuterénből ki és be folyamatos a jármű mozgás. Erre a helyre csak a futárok ideiglenes, pár perces megállását fogadjuk el.

 

Térkép

google térkép

Ha a térkép nem jól látható, rákattintásra megnyílik új ablakban.

 

Üzletünket az alábbi módokon éri el :


Saját járművel :

Kispest felől :

Köbánya-kispetnél át a felüljárón, és jobbra a gyömrői útra, ezen kifelé a Shell kút utáni második lámpánál balra a "kőhíd" alatt, és egyenesen a Csévéző utca. Hosszú jobb kanyar után Bélatelepi úttá válik, és a második busz megállónál balra a Lőrinci útra, amin végig a vasúti töltésig, ott balra a Szabadság utcán, át a vasúton és a Táncsics Mihály úton a vasút után 40 m-re balra be a Saab/Nissan szerviz  külső parkolójába, ahol a szürke épület ajában vagyunk.


M5 felől :
Az M5 autópályáról a soroksári Auchan áruháználl jobbra ki, el az áruház előtt a pálya melletti szerviz úton, majd jobbra, át a körforgalmon el a Porsche képviselet előtt, majd a következő lámpánál balra ( szembe jövőnek elsőbbsége van ), és a híd lábánál jobbra fel a hídra.
A hídról lejőve egyenesen Méta utca, végén át a körforgalmon, Cziffra György utca enyhe jobb kanyarral ahogy az út megy.
Gilice téren jobbra fordulva körbe autózni majd a Petőfi utcánál jobbra ki. Haladás utca, a benzinkútnál egy kis cikk-cakk után balra a Ráday Gedeon utcára.
Egyenesen át a "kőhíd" alatt és egyenesen a Csévéző utca.Hosszú jobb kanyar után Bélatelepi úttá válik, és a második busz megállónál balra a Lőrinci útra, amin végig a vasúti töltésig, ott balra a Szabadság utcán, át a vasúton és a Táncsics Mihály úton a vasút után 40 m-re balra be a Saab/Nissan szerviz külső parkolójába, ahol a szürke épület ajában vagyunk.

 

Belváros felől :

Éles sarok felé, onnan  jászberényi úton ki, de a X. kerület hátárán a felüljáróra nem kell felmenni ( Pesti úti felüljáró ), hanem mellette jobb oldalon el, és a romos autómosó felé a bal kanyar elejéből fél-jobrra a Tündérfürt utcára, amiből Helikopter út lesz, és végig ameddig lehet. Az út vágén a T elagazásnál balra, majd a kovetkező T elágazásnál megint balra, át a vasúti átjárón, és utána balra 30 m-re a SAAB/Nissan szerviz bejáratánál a belső parkolóból nyílik üzletünk.

 

M 3 felől ha Gödöllőről vagy azon túlról jön :

Az M3-ról forduljon le az M31-re és az M0-nál az M5 felé induljon el ( ez a szakasz jelenleg még nem fizetős ). Az M0-ról a következő kijáratnál ( Pécel ) Budapest felé haladva a Péceli út-Csabai úton végig, Rákoskeresztúr városközponton a belváros fel áthajtva, majd a Bakancsos utcán ( a kerületi tűzoltóság mellett ) balra fardulva, azon végig. A vasút előtti kanyarban a SAAB szerviz külső parkolójában tud megállnii.

 

M 3 felől ha Gödöllő és Budapest között van :

Az M0-ról 2 helyen érdemes kijönni Budapest felé :

1. Péceli kijárattól Budapest felé haladva a Péceli út-Csabai úton végig, Rákoskeresztúr városközponton a belváros fel áthajtva, majd a Bakancsos utcán ( a kerületi tűzoltóság mellett ) balra fardulva, azon végig. A vasút előtti kanyarban a SAAB/Nissan szerviz külső parkolójában tud megállni.

2. Nagytracsai kijáratnál Budapest felé Tarcsai út-Vidámvásár útig, és ott balra a Simongát utcára majd a Cinkotai útra. Azon végig haladva a Pesti útig, ott balra, majd a következő utcánál ( Bakancsos utca ) jobbra, ( a kerületi tűzoltóság mellett ) balra fardulva, azon végig. A vasút előtti kanyarban a SAAB/Nissan szerviz külső parkolójában tud  megállni.

 

M 3 felől ha Budapesten van  :

Szentmihályi út, balra a Rákospalotai határúton ( vagy mellette az új bevezető szakasz ), jobbra a Szlovák út- Ostoros úton végig, át a Veres Péter úton, majd a Vidámvásár útról jobbra a Simongát utcára, majd Cinkotai útra. Azon végig haladva a Pesti útig, ott balra, majd a következő utcánál ( Bakancsos utca ) jobbra, ( a kerületi tűzoltóság mellett ) balra fardulva, azon végig. A vasút előtti kanyarban a SAAB/Nissan szerviz külső parkolójában lehet megállni. 

Útvonal terv

 

Maglód-Gyömrő irányból :

Végig be Budapest felé, át az M0-n, majd a Pesti úton Rákoskeresztúr városközponton a belváros fel áthajtva, majd a Bakancsos utcán ( a kerületi tűzoltóság mellett ) balra fardulva, azon végig. A vasút előtti kanyarban a SAAB/nissan szerviz ukülső parkolójában tud megállni.

 

Tömegközlekedéssel :

Örs Vezér tere felől :

67-es busszal Aranylúd utca ( elvi végállomásig, mert körforgalomban jár ) ott az utca másik oldalán a kerékpár úton a busz metenirányával ellentétes irányban a kerékpár út kanyarjáig, és az autó behajtón bajra térve az utca mellett 40 m-re van balra a SAAB/Nissan szerviz bejárata, ott a belső parkolóból nyílik üzletünk. A vasúti sínen nem kell átmenni !

 

KÖKI ( Kőbánya-Kispest ) felől :

A 98-as busszal a Baros utca valamely megállójában átszállni a 198-as buszra, amellyel a vasúti átjáró utáni első megállónál leszáll ( Bányapart ) majd az utca túloldalán a kerítés mellett a busz menetirányával ellentétesen vissza kb. 40 m-t, jobbra a SAAB/Nissan szerviz bejárata, ott a belső parkolóból nyílik üzletünk. A vasúti sínen nem kell átmenni !

 

Rákosliget vasútállomás felől :

Ha a Budapest-Hatvan vasút vonal felől érkezik, a vasútállomásnál kb 100 m sétával eléri a 198-as autóbusz járatot, amivel 11 megállót megtéve a Bányapart megállóig majd a menetirány szerint a kerítés mellett tovább kb. 40 m-t, jobbra a SAAB/Nissan szerviz bejárata, ott a belső parkolóból nyílik üzletünk. A vasúti sínen nem kell átmenni ! 

Útvonal terv

 

Rákoskeresztúr városközpont felől :

198-as busszal, a vasúti átjáró előtti megállóig ( Bányapart ) majd amenetirány szerint a kerítés mellett tovább kb. 40 m-t, jobbra a SAAB/Nissan szerviz bejárata, ott az ügyfél parkolóból nyílik üzletünk. A vasúti sínen nem kell átmenni !

 

Rákospalota ( Pólus center-Szentmihályi út ) felől :

46-os busszal Rákoshegy Lőrinci út megállóig ( kb 50 perc ) , ott a menetiránnyal ellentétesen fel balra a töltésre a vasút mellé ( Szabadság utca ) a kerékpár úton, át a vasúti átjárón, az autó út mellett / szerint jobbra kanyarodva és a kanyar után 40 m-re van balra a SAAB/Nissan szerviz bejárata, ott az ügyfél parkolóból nyílik üzletünk. 

 

 

New York felől :

Most ne próbáljon eljutni hozzánk New York-ból, mert nehéz lesz kivárni azért a pár szerszámért a karantént. Kérem várjon eg kis időt, hátha normalizálódik a helyzet.

Új hír! Végre megint járnak a gépek!

:-))

A LOT, Lufthansa, Norwegian Air, Air France (ezt utálom) vagy a Germanwings járatával (1 vagy 2 átszállással) Budapest Liszt Ferenc ( Ferihegyi ) repülőtérig ( menet idő minimum 11 óra 20 perc ), ahonnan taxival Budapest XVII Táncsics Mihály u 61-62 

 

Üzletünket térképen itt találja :

Térkép

Utcakép a kanyarból

Utcakép a bejárattól

;