Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Látogató számláló

2
0
5
5
7
9
0

Hírek

2019.07.03 12:45
Kamu adalék, és a véleményem róla.

Új varázsszer a Millroad x7!!

Első körben hangsúlyozom, hogy az alábbi cikkre írt véleményem kizárólag a saját és magán/szakmai meglátásom, semmilyen más adalék gyártó vagy forgalmazó által nem szponzorált vagy támogatott!

A megjegyzéseimet elhatárolva olvashatják, hogy ne legyen belőle félreértés.

 

Most lássuk magát a cikket!

Azt is látnunk kell, hogy az egész leírás hemzseg a túlzásoktól, bulváros szófordulatoktól, és hatásvadász, de közel sem szakmai elemektől.
A cikkben és magyarázatokban szereplő képek igen sok oldalon, és pl a Pro Engine Ultra fedőnevű anyag hirdetéseiben is megjelennek, kár hogy a két anyagnak tejesen más a neve, de mindkettő a legjobb, legújabb a világon.

A szerelők megrémültek: az új formula 200 ezer km-rel hosszabbítja meg a motor élettartamát

Miért rémülnének volna meg a szerelők? Ez egy baromság. Egy autó, vagy gép nem csak motorból áll, egy jól karban tartott motor így is elmegy akár 4-500.000 km-t kisebb javításokkal, melyek a kopó alkatrészekre vonatkoznak. Munka tehát bőven lesz még attól, hogy a motorok esetleg jobbak.

Már több ezer sofőr – 1 hónap alatt szinte erőfeszítés nélkül – megfiatalította az autóját, növelte a motor teljesítményét 12 LE-vel és 14%-kal csökkentette a fogyasztást!

Egy motor teljesítmény növekedése erősen függ attól, amiből kiindulunk, tehát 12 Le-t hazudni nem jó dolog, főleg, hogy mellé tesszük a fogyasztás csökkenést is, ezzel kb 20% jön ki ami egy jobb tuningot feltételez. Az autó fiatalítása pedig elég sok tényezőtől függ. Gondolom eltűntek a rozsdafoltok, szebbé vált a fényezés, behegedt a szakadás az ülésen, és átíródott az évjárat a forgalmiban, netán a környezetvédelmi besorolás is ugrott egyet felfelé.
Címkék: motorolaj nemesítő motor autóipar

Szerző: szerk. Poór Dániel
Az új formula akár 3-szorosára növeli a motor élettartamát és visszaadja az erejét gyakorlatilag mindenkinek, aki autójához vagy motorkerékpárjához használja. Nem csak gyorsan és hatékonyan működik. Nem tartalmaz ként, teflont, fémet és semmilyen más káros anyagot, ezáltal minden típusú motor számára biztonságos. A 3-17 éves járműveken végzett tudományos vizsgálatok megerősítették az új formula hatékonyságát, és felfedték, hogy mi okozza ezt a rendkívül gyors motorregenerációt.
Mihez képest háromszoros, és ugye ott van az "akár" jelző, mely minden ilyen megállapítás fontos kelléke... ebbe nem lehet belekötni :-) 
A budapesti szerelők rémülten bámultak ügyfeleikre. Soha nem láttak még ilyet. 
Döbbenet. Milyen ijesztő lehet egy szép és jó motor. Álmomban ne jöjjön elő. Ezek a budapestiek...Mert a vidékiek már láttak többet is.
Az 500 ezer km-t futott autóknak, amik a műhelyükbe kerültek, olyan volt a motorjuk volt, úgy nézett ki és úgy működött, mintha csak újak lennének. Később az is kiderült, hogy a fogyasztásuk 14%-kal csökkent. A rejtélyes új védőformula titkára csak alapos kutatást követően a zürichi Institute of Automotive Industry derített fényt, Svájcban.
A nevezett szervezet nem kutat, nem jelent ki, ezzel szemben nyilvántart és akreditál autóipari dolgozókat, és szakembereket, adatokat gyűjt az iparágról, és képez.
Az új formula alapját páratlan komponensek egyedi keveréke alkotja. Működése átlagon felüli és többrétű. A konkurenciától tartva, a gyártó az adalék teljes összetételét és előállítási technológiáját levédette. 
Mi mást tett volna? Minden újdonságot le kell védeni, ez alap. És mi vagy ki más ellen, mint a konkurenciától...

Tankolás előtti hozzáadással hatékonyan távolítja el a lerakódásokat az égéstérből és regenerálja az üzemanyag rendszert, ami növeli minden alkatrész hatékonyságát, 
Hiába van egy motorban több alkotóelem, azok mindegyikének meg van a saját hatékonysága, mely első sorban az általa előállított munka és az elhasznált energia hányadosából áll össze. Ez viszont nem függ össze feltétlenül az üzemanyaggal. Amely alkatrész csak "közreműködő" alkotó, és nem végez munkát ott nem beszélhetünk hatékonyságról, max kisebb, vagy csökkent veszteségről.

gazdaságosabbá teszi a működést és megakadályozza azok gyors elhasználódását. Vissza adja a motor elveszett erejét. 
Hova veszett el? Honnan került megint elő?

Ennek eredményeként a gépkocsi vagy motor kerékpár minden sebességfokozaton jobban gyorsul. 
Hú de nagy okosság! Ha valamilyen motor erősebb lesz persze hogy jobban gyorsul tőle/általa a verda.

Finomítja a fémet, 
Ilyen kifejezést nem ismer a szakma. Eddig nem volt finom? Eddig durva volt, vagy ízetlen? Vagy mit finomít rajta? Nem mondom kis só és paprika csodát művel...Tökéletes butaság.

ezáltal összeköti és betömi a mikróréseket. 
A mikro kis "o"-val irandó. Amúgy meg pontosan mit is, és hol töm be?

Használata emellett tucatnyi más tekintetben is előnyös lehet.
Pl a forgalmazó zsebére kimondottan jó hatással van.
A normál üzemanyagfinomító és minőségjavító adalékoktól
Üzemanyagot olajfinomítóban "finomítunk", és javítjuk a minőségét.
 eltérően, az új formula 300%-kal több magasan finomított ásványi olajat 
Az a 300% honnan jött? Miért nem mindjárt 1000%? Na de komolyan. Milyenek a normál üzemanyagfinomító adalékok? Talán pár példát és mérési eredményt is lehetett volna csatolni, mert így csak a levegőbe beszélünk.
Ha már hazudunk, hazudjunk rendesen! Akkor már ne ásványi, hanem szintetikus olajat mondjunk!

és kerámia nanorészecskét tartalmaz, ami a motor élettartamának tekintetében az ilyen fantasztikus eredményekért felel. A kémiai-fizikai tulajdonságainak köszönhetően ezek az anyagok nem léphetnek reakcióba az üzemanyaggal, ezért benzines és dízeles motorokhoz is használható. 
A fizikai tulajdonságra kitérve ( ha feltételezzük hogy kémiailag stabil az anyag ) már nem lehet igaz a megállapítás. tehát ha oldódik az üzemanyagban az már fizikai reakció. Természetes hogy az anyagnak oldódnia kell, és az oldószerben ( üzemanyagban) egyenletesen eloszlani.

Fontos, hogy ez az anyag pozitívan hat a gázüzemű járművek meghajtórendszerére is.

Mi az a meghajtórendszer? Ilyet csak az a gépész-szakmailag képzetlen figura ír, aki a guglival fordítja a külhoni butaságokat, mert a szakma nem is mer ilyet. Van viszont motor, és van hajtáslánc, most akkor melyik részről beszélünk?
A Millroad X7új generációs finomító által tartalmazott kerámia nanorészecskék még koncentráltabbak. 
Minél? A fenti 300%-nál? És mennyivel?

Ennek köszönhetően a formula surlódásmentesítőként és korróziómentesítőként 
Sem a súrlódástól, sem a korróziótól fizikailag a jelen tudomány állása szerint nem lehet megszabadulni, tehát attól mentesíteni sem lehet semmit, esetleg a fenti fizikai hatásokat csökkenteni lehet.

kezd működni, amint a motorolajhoz adagolják. A Millroad X7 használata után már 15 perccel a Te autód motorja is könnyebben indul (még rendkívül alacsony hőmérsékleten is), halkabban működik és 12 LE-vel több ereje lesz! 
Már megint ez a 12 Le?

Néhány száz megtett kilométer után a Millroad X7-t használó autótulajdonosok akár 17% üzemanyagot spóroltak, de ez csak a kezdet volt...
Figyelem már nőtt a fogyasztáscsökkenés 3%-ot a 14%-ről. Hiába no, eltelt egy kis idő... és hol van még a folytatás!
A Millroad X7 finomító a motort a fém részek folyamatos regenerálásának állapotába hozza, nanomolekuláris szinten. 
Ez a mondat úgy ahogy van hülyeség, és komoly képzavar. Lehet valamit regenerálni, de hogy lehet annak az állapotába hozni? Pláne nanomolekuláris szinten? Ha molekulát viszünk be, akkor molekuláris szinten leszünk. A molekula alatt az atom van, de az adott anyag tulajdonságainak legkisebb hordozója a molekula. Alap kémia.

A súrlódó felületek keménnyé és kopásállóvá válnak. A Millroad X7 likvidálja azokat a tényezőket, amelyek a motor elhasználódásához vezetnek és mielőtt azok megjelennének, a korróziót védőréteggé alakítja.
Tehát sorban:
Likvidál jelentése, megsemmisítés, de hogyan lehet valamit megsemmisíteni ha még ki sem alakult? Akkor maximum megelőzni lehetne, de nem ezt írják.
A korróziót hogyan lehet védőréteggé alakítani? Hát úgy hogy olyan tömörré tesszük, hogy azon a korróziót okozó oxigén, vagy egyéb savak, lúgok molekuláris méretben sem tudnak áthatolni. Lehetséges, de kétlem, hogy meg tudják csinálni, főleg mert egy motorban mindhárom anyagcsoport megtalálható.
A Millroad X7 formula hatékonyságát 457 darab, 3-17 éves járművön végzett kísérlet is bizonyítja, amit a zürichi (Svájc) szakértők végeztek el. Eredménye a következő:
  • a motor részei 2x olyan lassan mentek tönkre mint előtte.
  • pontosan mely részei? Mi az, hogy tönkre megy? Pongyola a megfogalmazás.
  • a korrózió 86%-a eltűnt,
  • ugyebár el nem tud tűnni, a korrodált anyagot alapfémmé visszaváltoztatni elég bonyolult laboratóriumi folyamat.
  • a motor teljes felülete megtisztult és sima lett,
  • mi az, hogy sima? Melyik felülete? Teljesen szakmaiatlan megfogalmazás, de lehet, hogy a népnek ez kell.
  • a motor átlagos teljesítménye 12 lóerővel nőtt,
  • mint fentebb is írtam, ez eleve butaság
  • a fogyasztás 12-15%-kal csökkent,
  • erős kétségeim vannak, és igen nehezen hihető, de ez akár még igaz is lehet... persze nem a párhuzamos teljesítmény növekedés mellett.
A Millroad X7 formula nagyon gyorsan népszerűvé vált a két és a négy kerék szerelmeseinek körében. Fantasztikus eredményeket szerzett a hivatásos sofőrök és a szakemberek. 
Őőőő nem lett befejezve a mondat...

Nagyon szigorú vizsgálatokon esett át, mire tanúsítványt szerzett. 
Pontosan melyek ezek a tanusítványok, és miről szólnak? Egy magára valamit adó forgalmazó ezeket büszkén felsorolja.

A Millroad X7 finomító az Európai Unió 91/155/EEC standardjeniek megfelelően kerül előállításra, 
A nevezett előírás nem gyártásra, hanem a veszélyes anyagok csomagolására, osztályozására és cimkézésére vonatkozik, tehát ez is egy hazugság.

ezért teljesen biztonságos minden motorra nézve. 
Ezért ennek alapján tuti, hogy fingja nincs senkinek milyen hatásai vannak.

Ennek köszönhetően az új formula folyamatosan gyűjti az elismerő véleményeket olyan sofőröktől, akik már sikeresen növelték vele a motor erejét, csökkentették a fogyasztását és visszaadták a fiatalságát.
Márkus Dénes:
"Megkaptam a kerámia nanomolekulákat tartalmazó Millroad X7-t, és a motor egyből jobban muzsikált. És sokkal halkabban. 
Értik? Nem is öntötte még bele, csak megkapta és máris! Jobb mint Gyorscsók József varázsló a tv-ből.

Az autó sokkal könnyebben indul. Észrevettem, hogy a finomító használatával csökken az üzemanyag fogyasztás. Az olajfogyasztás szintén. Amit befektettem a Millroad X7-ba, 3000 kilométer után megtérült.Millroad X7 használata mellett nem aggódom az autó állapota miatt. Nem cseréltem olajat, az autó mégis száguld, mint újkorában! A finomító adalék teljes mértékben biztonságos, benzines és dízeles motorban egyaránt. 
Ez utóbbit egy átlag felhasználó sem megítélni, sem kijelenteni nem tudhatja.

A szerelőm elképedve nézett a motortérbe. A 14 éves kocsi motorja úgy nézett ki 
Tiszta volt mint az új? Kapott egy jó motormosást? Mi mást lehet látni a motortérben?
és úgy dolgozott, mintha most gördült volna le a gyártósorról. A Millroad X7 tényleg csökkentette a súrlódást, füstölést és üzemanyag fogyasztást. Ez döbbenetes!"
Itt a különleges akció portálunk Olvasóinak: az alábbi linkre kattintva megkapod a Millroad X7-t, a kedvezményklub tagjainak járó 6900 Ft kedvezménnyel. A különleges ajánlat határideje kedden 2.07.2019.

Vannak egymásnak ellentmondó cikkek is a termékről:
idézet a http://www.borsonline.hu/pr-cikkek/uj-fogyasztascsokkento-adalek-x/151480 cikkből:
A formula nem tartalmaz ként, teflont, fémeket sem más káros vegyületet.
idézet a https://www.e-odchudzanie.com.pl/hu/millroad-x7-velemenyek.html cikkből:
Az így kapott réteg kerámia és fémrészecskékből áll, amelyek a készítményben pontosan megfelelnek az összes motor alkotórészének
 
tehát nincs benne pl. fém, de ami van az pontosan megfelel a motor alkotórészének...
 
 
Még néhány kiragadott gyöngyszem:
 
A Millroad X7 hatékonysága titokban rejlik a kerámia nanorészecskékben és a készítményben megtalálható finoman finomított ásványi olajokban.
 
a molekulaszintre kifejtett reakció eredményeként a motor felületén tartós és ellenálló károsodást eredményez
 
kiegészítik a felszíni károsodást anélkül, hogy szükség lenne a jármű rögzítésére
 
Arról talán megint ne beszéljünk, hogy az írások tele vannak magyartalan kifejezésekkel, elírásokkal, nylevtani hibákkal. Aki ezeket írta nem Magyar anyanyelvű, és nem is árt hozzá.
 
Akit meggyőzött az onformációk és ujjongások garmadája, fusson gyorsan, vegyen belőle, de szerintem ezon túl, hogy egy bizonyos kör zsebét tömik semmi mást nem érnek vele.
Forrásgyűjtemény:
linkek:
a közzétett képek és fiktiv szereplők több hasonló hatású de más megnevezésű anyag reklámjaiban is szerepelnek, mindenütt az a legjobb.

Döbrögi Mihály autószerelőről nem tud a gugli, a facebook, a Telekom online telefonkönyv, amit ezek nem tudnak az pedig nincs is. Ha mégis, kérem jelentkezzen, valóban örömmel elbeszélgetnék vele szigoruan szakmai szempontok alapján.

Döbrögi Mihály képének internetes keresése. Csak éppen nincs saját oldala.
Nevezett Döbrögi Mihály ehhez is ért.

https://www.e-odchudzanie.com.pl/hu/millroad-x7-velemenyek.html
Egy épületes baromságokkal, bullshittel teletömött cikk a termékről

Kedves olvasóim.
örömmel veszem ha valaki igazolja a vitatott termék hatásosságát, mi több, ha valaki megalapozott mérési eredményekkel áll ki, annak külön örülnék.

Köszönöm, hogy írásomat elolvasták, bármi kérdésük felmerül, kérem keressenek, igyekszem a kérdéseikre megválaszolni.

Tisztelettel
Bálint Balázs gépjárműtechnikus, szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és szerszám webáruház

;