Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Látogató számláló

2
0
6
3
5
2
4

Hírek

2016.04.06 16:01
XADO mottec lánc spray család

Lánc spray család

 

Itt a jó idő, elővesszük a kerékpárokat, kinyílnak a motorosok is, a szükséges karbantartás egyik fontos része, a maghajtó láncok megfelelő tisztítása és kenése.

xado budapest

 

 

Erre a feladatra kiváló anyag a XADO MOTTEC lánc tisztító spray és specifikus kenő spray család

A tisztító anyag egy féle kiszerelésben, és összetételben, a kenő spray azonban már több mint 4 féle kivitelben érhető el.

Ezek :

- lánc kenő országúti motorkerékpárokhoz

- lánc kenő terep motorkerékpárokhoz

- lánc kenő országúti kerékpárokhoz

- lánc kenő terep kerékpárokhoz

- lánc kenő enduro motorkerékpárokhoz és motorfűrészekhez

 

xado mottec lánc kenő család


A Xado- Mottec Professional lánc spray tartalmazza a Xado revitalizant felületképző adalékot , amely használat közben gyémántkeménységű fémkerámia felülettel látja el a súrlódó csapok, görgők, lánckerekek felületeit.


Hosszabb láncélettartam - nagyobb teljesítmény.


Az új, - fémkerámia- felület jelentősen meghosszabbítja a lánc élettartamát és hosszú ideig ellenáll még a kvarchomok koptató hatásának is. A használat során bejáródott felületek alacsony súrlódási tényezője és felületi simasága már önmagában is jelentősen csökkenti a súrlódási veszteséget, melyet a termék PTFE tartalma tovább csökkent, így könnyű láncfutást és nagyobb teljesítményt érhetünk el.


Az optimális hatás érdekében négyféle kivitelben készül, motorokhoz és kerékpárokhoz, országúti és terep felhasználásra, valamit motorfűrészekhez is.

Terepen fokozottan kell védeni a láncot a szennyeződésektől, míg száraz, országúti használat esetén motoroknál a hatóanyag tapadóképessége, a kerékpároknál a legkisebb súrlódási veszteség elérése a cél.

Termékeink között itt találja a XADO MOTTEC lánc kenő családot :

XADO MOTTEC


Használata:
- Tisztítsa meg a láncot a rárakódott sártól, portól, szennyezett zsírtól, majd ezután használja a Xado Mottec Univerzális lánctisztítót, amely képes a csapok és a görgők közül is eltávolítani a szennyeződéseket. Fújja a tisztítósprayt a lánc belső oldalára, miközben forgassa át a láncot néhányszor. Várjon néhány percet, majd a lánc forgatása közben törölje le a kicsöpögő koszos, fekete tisztítóanyagot. Ismételje meg az eljárást, amíg tiszta folyadék nem távozik a láncból. Törölje szárazra a láncot, majd használja a megfelelő Xado- Mottec Professional lánc sprayt az alábbiak szerint.
-Rázza fel a flakon tartalmát
-Fújja -lassú forgatás közben- a lánc belső oldalára a Xado- Mottec Professional láncsprayt-t, majd forgassa át a láncot néhányszor. Csak a minimálisan szükséges mennyiséget használja, amennyi a görgők és a csap közé beszívódik. A felesleges mennyiség első használatkor kiszóródik a láncelemek közül.
- Kb. 10 perc elteltével vizsgálja meg a láncot és távolítsa el az esetleg ottmaradó, lecsöpögni készülő kenőanyagot.
-A kezelést a használat módjától és az igénybevételtől függően ismételje meg a fenti javaslat alapján.

Tisztelettel

Bálint Balázs szerszámspecialista

Műhelynet szerszámbolt és webáruház

;