Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Látogató számláló

2
0
6
3
5
3
5

Hírek

2016.03.18 5:49
Bővülő BONDHUS kínálat üzletünkben

Egyre bővülő Bondhus kínálat a Műhelynetnél.

 

Bondhus a profik választása !

 

Miért a Bondhus ?

 

A Bondhus cég több mint 35 éve az iparág vezetője, aki speciális, már messziről megismerhető termékeivel, innovatív techonológiájával, gondokodásmódjával, szinte megszámlálhatatlan ujításával évek óta a nemzetközi elismerések tömegét szerezte meg magának.

Termékeik az ipari és barkács könyezetben is jóval túlmutatnak a szükséges minőségen, a Bondhus márkanév ma már legendás fogalom.

bondhus garancia

A bondhus cég volt az aki a gömb végű kialakítást, a Protanium acélt, a PraGuard, GoldGuard felület védelmet és a ProHold csavar tartó speciális technológiát megalkotta.

 

 

A bondhus termékei rendelkeznek a legjobb mechanikai, és kinetikai mutatókkal ( kopás állóság, forgató nyomaték, tartósság, erő, korrózió állóság ) egy olyan piacon, ahol megszámlálhattatlan gyártó ontja termékeit.

 

Termékeik között a hagyományosnak modnható L és T markolat mellett a csavarhúzó markolatot, és a saját fejlesztésű ( bicska módjára összehajtható ) Gorilla Grip kialakítást is megtaláljuk, így minden esetben az adott feladatnak legmegfelelőbb szerszámot tudjuk használni. Külön igény szerint zászlós és szárnyas meghajtással ( markolattal ) is elérhetők a kulcsok.

 

                  

 

 

  

 

A belső kulcsnyílású ( azaz imbusz ) csavarok egyre inkább elterjednek az iaprban, aminek több oka is van.

Fej méretük kisebb lehet a hagyományos 6 lapú vagy egyéb fej méretnél.

- nagyon sok iparágban szükséges a hely optimalizálása, csökkentése a szerkezeti elemek minél kisebb helyen való elhelyezése, e mellett az anyag felhasználás és a súly csökkentés is nagyon fontos kívánalmak.

A belső kulcsnyílású csavar sokkal kevésbé hajlamos a megfogás elnyíródására

- kisebb méretben ugyanazt a forgató nyomatékot ( meghúzási erőt ) tudja produkálni mint a hagyomáynos kiképzések.

Az imbusz kulcs kialakítása révén sokkal kisebb helyeken

- akár ott is megoldható a csavarozás, ahol más szerszámmal erre nincs mód

Nem kell oldalról hozzá férni a csavar fejéhez

- elég a fej méretnek megfelelő lyuk a csavarral szemből.

Nagyobb távolságból is elérhetőek, és szerelhetősek a csavarok

- a Bondhus kínálatában akár 350 mm-es hosszúságú imbusz kulcsot is találunk, ez szabadabb tervezést, ésszerűbb kailakítást eredményez.

 

Nem utolsó sorban, mivel a Bondhus a termékeit igen nagy mennyiségben állítja elő, az árait olyan szinten tudja tartani, hogy azok mindenki számára elérhetővé teszik a Bondhus termékeket, legyenek akár otthoni igényes barkácsolók, vagy az ipar bármely szegmenséből specialisták.

 

John Bondhus zárószava :

A Bondhus Vorporation megalapítása előtt sok évig dolgoztam szerszám-, és csavarmenet vágó készítőként. Mindig büszkén dolgoztam a műhelyben, megértem és nagyra becsülöm a hosszan tartó , és jó minőségű szerszámokat, amelyekkel időt takaríthatok meg.

Felháborítanak a másod osztályú szerszámok, soha nem fogom a minőséget vagy a hasznosságot feláldozni az alacsonyabb előállítási költségek, vagy design ötletek oltárán.

Nem csak szerszám készítő vagyok, hanem szerszám használó is, így soha nem fogok vásárlóimnak csalódás okozni azzal, hogy nem a legjobb szerszámot kínálom.

 

 

John Bondhus

 

 

 

Tisztelettel 

 

Bálint Balázs szerszámspecialista

Műhelynet szerszámbolt és webáruház.

;