Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Látogató számláló

2
0
5
5
8
0
4

Hírek

2015.05.19 3:56
Extol, Fortum, Heron szerszámok szervize

Bármilyen jól igyekszünk dolgozni, mindig elő fordulhat, hogy a megvásárolt szerszámmal, felszereléssel hiba adódik.
Ebben az esetben sem engedjük el ügyfelünk kezét.

Legyen a meghibásodás garanciális, vagy garancián túli, illetve azon kívül eső, a javításban szervizelésben, annak ügyintézésében partnerek vagyunk.

Kérem hozzák vagy juttassák el nekünk a meghibásodott Extol, Fortum vagy Heron szerszámot, gépet, és a javítás ügyintézését díjtalanul átvállaljuk Öntől.
Ez azt jelenti, hogy a szervizbe eljuttatás, és onnan visszaszállítás, a szervizzel való közvetlen kapcsolat tartás Önnek mint vásárlónak / felhasználónak nem kerül sem pénzébe, sem idejébe.

 

Több esetben a javítást ( amennyiben az nem garanciális, és rendelkezünk a szükséges alkatrésszel ), magunk végezzük el saját műhelyünkben.

A márkaszervizzel, annak vezetőségével nagyon jó, szinte napi kapcsolatban vagyunk, így a javítandó szerszám 2-3 napon belül eljut oda, majd a javítás vagy véleményezés után vissza, üzletünkbe.

A javítás menete garanciális probléma esetén megfelel az ASZF-ben, illetve a törvényekben foglaltaknak.
Azaz a javítandó gépet a lehető leghamarabb eljuttatjuk a márkaszervizbe, ahol 15 nap áll rendelkezésre a javításra, vagy cserére.

A javítás menete nem garanciális, vagy garancián túli javítás esetén az alábbi.
A javítandó gépet a lehető leghamarabb eljuttatjuk a megfelelő márkaszervizbe, ahol azt véleményezik, és a javításról árajánlatot adnak.
Ezt az árajánlatot ( előzetes megbeszélés szerint ) szóban telefonon vagy üzletünkben személyesen, illetve írásban elektronikus levélben közöljük az ügyféllel, aki dönt a javítás elvégeztetéséről, vagy nem kéri azt.
Tudni kell, hogy a bevizsgálás és árajánlat adás nem garanciális körbe sorolt javítás esetén díj köteles, bár az is igaz, hogy ezt a díjat a szerviz több esetben nem számolja fel.

Bármilyen további kérdésben kérem keressenek meg.

Tisztelettel :

Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webshop

;