Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Látogató számláló

2
0
4
8
9
1
7

Miért válasszon minket

Miért minket válasszon ? 13+1 indok.

1. Mert értünk hozzá. Több mint 30 év műszaki gépészeti háttérrel meg tudjuk itélni melyik szerszám jó és mi nem. Más kereskedőknek is végzünk teszteket, írunk cikkeket felkérésre, több importőrrel allunk olyan szoros kapcsolatban, hogy véleményünket kikérik egy-egy új beszerzés előtt.

2. Mert nem csak eladjuk a szerszámokat, hanem azok használatában, kezelésében is tudunk segíteni.

3. Mert ha nem tudja milyen szerszám lesz Önnek a megfelelő eszköz, azt is meg tudjuk mondani, a feladat ismeretében.

4. Mert stabil sok milliós azonnali raktári készlettel dolgozunk, ahol a legjobban fogyó szerszámok megtalálhatók.

5. Mert szerszámainkat magunk és ügyfeleink is folyamatos teszteknek vetjük alá, a visszajelzéseket gyűjtjük, és ha kérés merül fel közzé tesszük.

6. Mert valós garanciát vállalunk.

7. Mert megtalálhatóak vagyunk, minden cégadatunk elérhető, címünk 20 éve nem változott.

8. Adósságunk, tatozásunk nincs, perben sem pro sem kontra nem állunk, likviditásunk megfelelő.

9. Igyekszünk a legnagyobb mértékben rugalmasak lenni, akár hétvégi kiszolgálás, akár más, a kínálatunkban nem szereplő speciális eszköz beszerzése a kérés.

10. Mert egyre több referenciával rendelkezünk, akár szerelő karbantartó, akár autóverseny, akár más körökből, országos szinten.

11. Mert kínálatunkat folyamatosan bővítjük, de tanácsot is szívesen adunk.

12. Mert menünk minden vevő ugyanúgy fontos, az egyszer vásárló magán személy és a folyamatosan hozzánk forduló nagyobb vállalkozások is.

13. Mert saját márkás GreenHand termékeink tulajdonságait a vevőnél meglévő technológiához tudjuk illeszteni, illetve egyedi speciális igényeknek is meg tudunk felelni.

+1. Mert mi is szeretjük a jó szerszámokat.

 

Néhány tanács mielőtt szerszámot vásárol :

Természetesen mindig állunk rendelkezésére személyesen vagy telefonon, és e-mailben is, ha bármiylen kérdése felmerül.

Elsősorban minden esetben vizsgálja meg milyen fizikai környezetben szeretné azt használni, barkács vagy ipari felhasználásról van-e szó.

A szerszám kivitele, külső és belső kialakítása nagyban befolyásolhatja a használat módját.

Mindig az adott feladatnak megfelelő szerszámot ( esetleg célszerszámot ) válasszon. A nem megfelelő minőségű vagy méretű eszközzel sokszor nagyobb kárt okozhat mint amennyibe a szakszerű javítás került volna.

Ha nem ismeri a szerszám használatának módját, előtte tájékozódjon, vagy kérjen tanácsot tapasztaltabb szakembertől, akár tőlünk.

Minden esetben tartsa be a biztonsági előírásokat, és nagy körültekintéssel, fokozott figyelemmel járjon el a munka közben.

 

Természetesen első feltétel a használhatóság, célszerűség, minőség. Ezek általában együtt járnak, azaz egyik nélkül a másik kettő sem áll meg.

 

Nagyon fontos ismérvek az alábbiak :

- Minősítések : CE, TÜV, GS. Ezek a minősítések a különböző gépek, szerszámok beviszgálását tanuítják.

CE : európai megfelelőségi minősítés, emelő és tartó gépek, statikailag méretezett szerkezetek, elektromos gépek, stb. Fontos tudni a CE minősítést mindig a gyártó kapja, és adja tovább az általa elvégeztetett ellenőrzések szerint. Olyan szerszámra, amihez nem kell CE minősítés, arra nem szabad, nem lehet azt kiadni. A forgalmazó semmilyen esetben nem adhat ki CE minősítést a saját nevén, csak aki a minősítést megkérte és kapta. A minősítés nélkül nem lehet ezeket a termékeket forgalomba hozni.

TÜV : Német központú minősítő intézet, gyakorlatilag bármilyen eszközre, árura, gyártási folyamatra kérhető, illetve bizonyos terméknél ( pl.: robbanásveszélyes, vagy pirotechnikai, biztonság technikai ) kötelező megkérni. Minősíthető vele a termék, a gyártás, és egyes esetekben a szállítás is.

GS : Szó szerint : megvizsgált biztonság. Német misősítés, alap minden szerszámhoz, a kalapácstól vagy csavarhúzótól a komolyabb gépekig.

ISO : Nem a gyártmány minőségére, hanem a gyártás folyamatára a vevővel való kapcsolattartásra és a megvalósítás folyamatára fogalmaz meg elvárásokat.

Megbízható bolt : Külső intézet által minősített internetes boltok minősítése. A minősítést meghatározott időnként újra elvégzik, folyamatosan tesztelik, ellenőrzik, akár próba vásárlásokat is végeznek. A bolt számára engedélyezett logón feltüntetésre kerül a nyilvántartási szám is. Vizsgálják az áruház felépítését, elérhetőségeket, termék küldés gyorsaságát, ügyfélszolgálatot, a bizonylatok meglétét, és egyáltalán minden a termékekkel és kiszolgálással kapcsolatos dolgot, munka folyamatot, illetve az előírások pontos betartását.

Megbízható webáruház : Az előzőhöz hasonló, független vállalkozás által rendszeres időközökben elvégzett vizsgálat eredménye képen adják meg.

 

Egyéb megfontolandó érvek és körülmények mielőtt bárkitől vásárol :

Garanciális háttér biztosítása : Garanciális javítás lehetősége, a cég elérhetősége, garancia levél kiadása. Tudni kell, hogy garancia levelet a legtöbb esetben kell adni, az a számla meglététől független irat. Elektromos vagy egyéb gép illetve 5000 Ft fölötti termékek esetén kötelező.

A forgalmazó cég elérhetősége fel kell legyen tüntetve a honlapon, webshopon, és nem csak egy mobil szám, vagy e-mail cím. Az eladónak rendelkezni kell bejelentett székhellyel, adószámmal, cégjegyzék számmal, bankszámla számmal, amennyiben a vevők, partnerek adatait bármilyen formában tárolja, vagy felhasználja, adatkezelési nyilvántartási számmal. Nemzetközi kereskedelem esetén nem árt feltüntetni a SWIFT kódot, és nemzetközi adószámot is. Jó ha a forgalmazó rendelkezik un. fehér tanusítvánnyal, ami azt igazolja, hogy nincs fennálló lejárt köztartozása, illetve nem folyik ellene hatósági eljárás. Mi rendelkezünk ezzel.

Az eladó hozzáállása nagyban meghatározza az alap érzést, miszerint ért-e ahoz amit csinál. Ha nem tudja mi mire jó, ha csak a szerszám egyik megnevezését ismeri, pedig több szakszó ( elfogadott nemzetközi vagy egyéb megnevezés ) is van rá, ha azonnal kedvezményeket ajánl, számla nélküli vásárlást forszíroz, túl könnyen belemegy bármilyen sumákságba, azonnal gyanakodjon arra, hogy nem tisztességes kereskedővel áll szemben.

;