Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2021. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Látogató számláló

1
7
2
2
4
3
1

Hírek

2016.10.26 9:10
Darázs és poloska írtás

Nagy probléma ország szerte a darázs és poloska.

A darazsak sajnos évről évre megnehezítik sokak életét, mivel befészkelhetnek szinte mindenhova, ahol egy kis hely is van, ottlétükkel súlyosan veszélyeztetik a lakókat, házi állataink nagy részét.
Irtásukra szakosodott cégek vannak, méhészek, vagy végső esetben a katasztrófa védelem.
Sok vegyszer kapható ellenük, így pl a Bábolna Bio szpréje is, csak a baj az, hogy ezt használva a darazsak nem azonnal, hanem akár 6-10 másodperc alatt hullanak el.

darázs képe

A fő baj, hogy ez a szer először a darazsak szárnyát ragasztja össze, és a rovar még él egy darabig, így ha ruhára vagy ruhába esik, véletlenül cipőpe kerül, vagy rálépünk akkor még simán megszúrhat.

A poloskák ( vándor poloska ) egy újabb keletű támadás, a belföldi poloskákkal sosem volt ekkora gond, de a bevándorló poloskák nagyon elszaporodtak, koszosak, büdösek, gusztustalanok, és rengetegen vannak.

poloska képe


Ezért mi évek óta féktisztítót használunk az ilyen bogarak, rovarok irtására.
Féktisztítóval dolgozva a rovarok 1-2 másodpercen belül elpusztulnak, gyakorlatilag ha csak egy csepp éri őket, mire a földre hullanak, már végük.

2 féle anyagot javaslunk.

1. mászó bogarak, hangyák, poloska irtására, ahol a rovarok nagyobb tömegben fordulnak elő kis helyen, ott a jobban porlasztó fejjel érdemes dolgozni, ezt itt találják :

mannol féktisztító

2. darazsak, repülő ellenségek ellen nagyobb hatótávolságú fejjel célszerű harcolni, mivel ezek koncentráltabb hatásúak, és mire hozzánk érne a bogár, addigra már le is zuhant.
ezt a kivitelt itt találják.

berner féktisztító

Fontos megjegyezni, hogy ezek a modern anyagok nem bántják a műanyagok legtöbbjét, a gumikat, szövetet, nem hagy nyomot a tapétán, vagy éppen a butorlapon, stb.
A könnyű műanyag habokat bánthatja, így hungarocell, nikecell lemezeket megtámadhatja.

Jó védelmet és vadászatot kívánva maradok tisztelettel :

Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webáruház.

;