Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Látogató számláló

2
0
4
7
2
4
1

Hírek

2015.09.12 9:58
Kis dizájn center

Néhány napja megjött Fiam verseny autója, illetve egy jól elkezdett alap, amiből remélem még jobb autót fog faragani.
Nem a verseny a fő cél, hanem a vezetni tanulás, és hogy ne az utakon élje ki magát a fiatal, hanem ellenőrzött, biztonságos körülmények között.

A képeket nézegetve vettem észre néhány érdekes dolgot, amit most kicsit a dizájn center szellemében elemeznék ki.

bmw a műhelyünkben


A kép a saját "műhelyünkben" készült.
A bal oldali ajtón már eleve érdekes korrajz tekinthető meg, hisz kora beli papita taxis csík, régen elfeledett autómentő vállalkozás matricája, mint Mi-Team illetve Euro Angels, és egy kis URH autómentő matrica is.
Mindegyik vállalkozásban dolgoztam valaha mint autómentő.
Az ajtó jobb felső részén egy Juventus rádió, míg bal oldalon a rádió taxi régi matricája, a Spéci autósbolt felirat két részletbe vágva, valamint egy 94-95-ös évjáratú ARAL matrica, jól meg fér a érgi Cyty taxi logóval.

Az ajtó jobb oldalán az anno hevenyészve alkotott, de azota természetesen soha fel nem ujított hőszigetelésen a festék szóró flakonok próbájának helyei, melyek egyébként higító tartalmuk miatt nem csak esztétikai, hanem fizikális nyomokat is hagytak a felületen, illetve abban.

A műhely mennyezetén egymást váltják a fénycsöves armatúrák, és a ledes lmpák, a hátsó rész fölött jól láthatóan az egyik tartó tipli eleresztett, és már csak egy kézzel kapaszkodik az armatúra.

Az egész területen csodás összevisszaságban, szakszóval "műszaki rendben" taálható meg gép, alkatrész, szerszám, berendezés, és minden ami csak elképzelhető, talán még harcoló német alakulat is.


Érdekes így kívülről szemlélni a helyet, sok érdekes, kellemes, és néhány kellemetlen, feledni való emléket is ébreszt.
Mindegy, ez már legyen az utód gondja, aki a középen terpeszkedő öreg "kisbömöst" birtokolja, mely szebb napokra vár, és remélem gazdájával együtt meg is kapja azokat

Tisztelettel
Bálint Balázs szerszámspecialista.

;