Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Látogató számláló

2
0
6
8
9
5
7

Hírek

2015.07.20 6:22
Partner találkozó és verseny volt, nyertünk !

Július 20-án zárt körű partnertalálkozót szervezett a Szerszám világ hálózat, kimondottan csak meghívásos úton, a kiemelt partnereinek.

Nagyon megtiszteltek azzal, hogy mi is a meghívottak között lehettünk.

A találkozó keretén belül megtudhattuk fő beszállítónk stratégiai nézeteit, fejlődésének ütemét, további tervezett irányát és egyeztettünk ( kötetlen beszélgetés formájában ) a várható fejlesztésekről is.


Megtekintettük az impozáns új raktár és iroda épület komplexumot, ami igazán nagy, és gyorsan elérhető raktári készletet biztosít számunkra, kultúrált környezetben.


Az új raktárban jelenleg mintegy 2900 raklap árú van, kb. 500 tonna mennyiségben. Azt hiszem elmondhatom, ez több mint elég...

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert az üzletünk a központi raktártól mintegy 4-5 km-re van, így az üzletben éppen nem elérhető szerszámokat a lehető legrövidebb időn belül be tudjuk hozni. Mondhatni térben mi vagyunk a központhoz a legközelebb, ami természetesen a személyes kapcsolatunkra is pozitív hatással van.


Ez különleges esetben akár azt jelentheti, hogy az ügyfél meg tudja várni míg a kért szerszám beérkezik hozzánk ( ennek vannak mennyiségi és összegbeli alsó korlátai, és szállító kapacitáson is múlik, de igyekszünk rugalmasan kezelni minden igényt ).

A központi raktárban egyébként nincs kisker kiszolgálás, ugyanúgy, ahogy az importőr sem végez kiskereskedelmi tevékenységet sem, ezért a hozzájuk forduló ügyfeleket a szerződött partnerekhez irányítják.

A találkozón még több állomásból álló vetélkedő is volt, melyet 5 fős csapatunkkal fölényesen meg is nyertünk.

( amint lesznek képek, felteszem azokat )

Díjunk fejenként 1-1 darab Extol Prémium ütvefúró gép, és hozzá 1-1 darab hátizsák volt, hogy legyen miben haza vinnünk.

Külön díjként az autó vontatásban produkált fölényes részgyőzelemért fejenként 1-1 darab Extol prémium spanifert vehettünk át.

A vetélkedőn az alábbi feladatok voltak :

- a raktár és működésének bemutatása, technikai adatainak megismerése, teszt alapján kikérdezése
- egy Extol Prémium spanifer összefűzése és azzal egy autó elhúzása időre ( kb 10 m )
- a raktárban 2 db euro raklap megrakása kikészített áru mennyiséggel, lefóliázása időre
- tesztlap kitöltése veásárlói jogokról, garanciális ügyintézés menetéről időre
- két tárcsás Extol Prémium vágó gép technikai adatainak ( 2 nyomtatott oldal ) elolvasása után teszt kitöltése időre.
- rendelés felvitele számítógépre kézzel "bepötyögve" a cikkszámokat és darabszámokat időre, lehetőleg hibátlanul
- az együtt mozgás és összedolgozás bemutatása 2 deszkával, amivel csak úgy lehetett haladni, hogy ha mindenki egyszerre lép, természetesen ezt is időre és két irányban
- szervizben egy Extol Prémium szalagos csiszoló szénkeféjének cseréje, időre, amiben az is benne volt, hogy a nevezett csere alkatrészt a raktárban meg kellett találni.

Minden állomáson feltehettük kérdéseinket, észrevételeinket elmondhattuk, megbeszélhettük, ezekből sok érdekes információt sikerült szereznünk magunknak, és minden bizonnyal vendéglátónknak is.


A találkozón a meghívónk büfével, 3 fogásos ebéddel, és végül frissítőnek hideg görög dinnyével is kedveskedett nekünk, valamint megkostolhattuk a saját márkás élelmiszer kiegészítőket és reform élelmiszereiket is.

A meleg nap ellenére elmondhatom, mindenki jól érezte magát.

Ez úton is köszönjük a meghívást !;