Vásárló belépés

Partnereink

Naptár

2024. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Látogató számláló

2
0
6
3
2
5
4

Hírek

2014.07.22 13:26
Megjelenésünk a velodrom millenárison 2014-ben

Idén is megrendezésre került a budapesti velodrom millenárisban az éves veterán találkozó, ahol ismét mint kiállítók vettünk részt.

A velodrom sajátos hangulata, története és történelme mindig különleges külsőt ad a rendezvénynek, amit a sok különleges jármű részvétele csak tetéz azzal együtt, hogy az egyetlen olyan hazai rendezvény, ahol a korhű viselet elvárás.
Érdekesség, hogy a korhű ( retro ) öltözködést a belépővel is honorálják, hisz így a belépés jóval olcsóbb mint napjaink öltözetében.

Idei megjelenésünk a tavalyihoz hasonlóan kínálatunk igen kis szeletét tudta bemutatni, mintegy kedvcsinálónak a látogatók felé.

Így néztünk ki :Érdekességnek az általam legkülönlegesebbnek ítélt motorkerékpár motor, ami egy részt kuriózum a ritkasága miatt más részt a szakembereknek egy igazi csemege :Nagyon jó hangulatban telt a nap, az idő szép napos volt, még egy kis szelünk is volt, így nem volt melegünk. Egy velorex-el köröztünk a pályán ( ez úton is köszönet érte Funtek Károly barátomnak ) lányommal, nagyon érdekes a döntött ovál pálya érzése...
Sajnos egy figyelmetlenségből vagy talán tapasztalatlanságból bekövetkezett baleset beárnyékolta a kikapcsolódást de igazán komoly baj szerencsére nem történt, egy kulccsont törés és 3 összetört motor volt a végeredmény. A könnyebb sérülteket kivizsgálás után még aznap haza engedték a kórházból.

Az első olyan találkozó volt, ahol sötétben lehetett kőrözni a kivilágított pályán. érdekes, hogy a stand ( sátor ) kivilágításában csak Mi voltunk aki készült, senki nem vitt lámát, egyéb világítást és agregátot, pedig a rendezőség erre előre felhívta a figyelmét minden résztvevőnek. Az 1050 wattos HERON SILENT aggregát úgy tette a dolgát ahogy kellett. Csöndesen, folyamatosan, stabilan, megbízhatóan.

 További szép napokat kívánva maradok tisztelettel :

Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webshop

;