Vásárló belépés

Látogató számláló

1
6
6
7
6
4
1

Partnereink

Naptár

2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szavazás

Áramfejlesztők, agregátok, Heron

Főkategória >Áramfejlesztők, agregátok, Heron

HERON világszínvonalú kíváló ár-érték arányú áramfejlesztők, és tartozékaik 1+1 év garanciával.

 

A HERON agregátok, áramfejlesztők teljes választékával rendelkezünk, legyen az kisebb ház körüli munkához való, kempingezéshez használható csödesített digitális vezérlésű kimenettel rendelkező, ipari használatra tervezett, vagy szükség árramforrásként üzemeltethető automatikusan induló nagy teljesítményű darabok.

Lehetnek akár SIM kártyával felszerelt elektronikával is, ami a használót azonnal értesíti a rendszer be vagy lekapcsolása esetén.

 

Igény esetén kérjen ajánlatot !


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Agregátor, azaz áramfejlesztő

Az "agregátor" szó az áramfejlesztő szinonímája.

Agregátorok

A hordozható elektromos energia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, miután egyre több elektromos berendezést és gépet használunk mindennapjainkban legyen szó munkáról vagy szabadidőről, esetleg háztartási felhasználásról.

A Heron agregátorokat használhatjuk:

- Otthonunkban, szabadidőben

- Munkához

- Sürgősségi vészhelyzetekben

A hordozható agregátorok bármilyen kültéri tevékenységet élvezhetőbbé, könnyedebbé tesznek. A Heron agregátorai hosszú élettartamuknak köszönhetően mind az építőiparban, mind a bér-agregátorral foglalkozó szolgáltatók körében nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a berendezések (anyaguknak és megbízhatóságuknak köszönhetően) hosszantartó felhasználáshoz is ideálisak. Az elektromos energia egyre nagyobb terű felhasználása és a fogyasztók megnövekedő igényszintje miatt a helyi szolgáltatók mind többször szembesülnek a hálózat túlterhelésével, minek következtében áramszünet lép fel.

DGI digitálisan szabályzott kimenetű aggregátok :

Kis súlyuknak, kis méreteiknek, rendkívül csendes működésüknek és minimális fogyasztásuknak köszönhetően ezek a digitális generátorok ideális energiaforrásokként használhatók üdüléskor (nyaralóházakban, lakóautókban, hajókban stb.) és kirándulások alkalmával. A kimeneti jelleggörbe inverteres simító rendszerével biztosított tökéletes minőségű feszültség azonban kényes elektronikai készülékek (pl. számítástechnikai berendezések vagy orvosi készülékek) táplálására is alkalmas.Ipari áramfejlesztők :
A HERON ipari áramfejlesztők ipari rendeltetésű keretes berendezések, amelyek a legintenzívebb ipari körülmények között is teljesítenek. Erős, robosztus felépítés, strapabíró keret jellemzi őket. 1,1 kWA-től egészen 6 kWA-ig állnak az Ön rendelkezésére.

Az áramot egy-, illetve háromfázisú szinkron generátor szolgáltatja, amelyet négyütemű, egyhengeres, típustól függően 1-6 kW teljesítményű és OHV vezérlésű ipari benzinmotor működteti. Ezekre az áramfejlesztőkre az a legjellemzőbb, hogy teljes névleges terhelhetőségükön túl még további jelentős energiatartalékkal rendelkeznek. Ezt azonban csak rövid ideig ajánlott igénybe venni.

A Heron agregátorok előnyei:

Mobilitás
Tömör építési forma, a lehető legkisebb méretek, daruk számára függesztők, alvázak biztosítanak Önöknek mobilitást a HERON agregátorokkal.

Minőség
Az összes termelési fokozat gondosan kerül előkészítésre, modern technikai berendezésekkel kerül megmunkálásra, állandó ellenőrzés mellett. Az agregátorok a termelés alatt több minőségi kontrollon esnek keresztül, melyeknél a motorok és a generátorok a legmodernebb bevizsgáló készülékek terhelését kell, hogy kibírják.

Megbízhatóság
A HERON agregátorok maximális megbízhatósággal rendelkeznek. Többéves használat után is folyamatos teljesítményt biztosítanak.


;